MICOIL PLUS

micoil plus

Οι δημοσιευμένες επιστημονικές έρευνες της μελέτης MICOIL αποδεικνύουν τα οφέλη του προϊόντος στην εγκεφαλική λειτουργία.

MICOIL PLUS

Η αντιοξειδωτική δύναμη του ελαιόδεντρου σε ένα μπουκάλι.

Φυσικό, φυτικό προϊόν διατροφής με βάση το ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με πολυφαινόλες ελιάς.

Αποτελείται κυρίως από υψηλά φαινολικό πρώιμης εσοδείας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προερχόμενο από φυσικό χυμό της άγουρης πράσινης ελιάς, το οποίο είναι και το μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο που εφαρμόστηκε σε ασθενείς με Ήπια Νοητική Διαταραχή, αποδεικνύοντας  την εξαιρετική του αξία και τα οφέλη του για την υγεία, μέσω πολλαπλών κλινικοεργαστηριακών εργασιών σε ανθρώπους.

Είναι εμπλουτισμένο με: 

φυσικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς το οποίο περιέχει μεγάλες ποσότητες από πολυφαινόλες οι οποίες αποτελούν ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά όπως η υδροξυτυροσόλη και τα παράγωγα της (π.χ. σύμπλοκο ελαιοευρωπαΐνης και τυροσόλης).

Το MICOIL PLUS περιέχει:

  • υψηλή περιεκτικότητα ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη E-221 IU
  • υψηλή περιεκτικότητα ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη D2-5100 IU
  • Ωμέγα-9 λιπαρών οξέων και με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα
  • πολυφαινόλες ελιάς με αντιοξειδωτικές ιδιότητες 500% περισσότερες, σύμφωνα με το όριο του κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αποτελέσματα με την μέθοδο LC/MS-MS) 
  • φυσικό και φυτικό προϊόν
  • χωρίς σάκχαρα
  • χωρίς νάτριο ή αλάτι
  • χωρίς λακτόζη και γλουτένη

 

Ισχυρισμοί διατροφής και υγείας σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε που συμβάλει στην

  • προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη D2 που συμβάλει στην:

  • φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
  • διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μυών
  • διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών
  • διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα
  • φυσιολογική απορρόφηση/ χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου
  • η βιταμίνη D παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης

περιέχει Ωμέγα-9 λιπαρά οξέα και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Η αντικατάσταση κορεσμένων λιπαρών από ακόρεστα λιπαρά στη διατροφή συμβάλλει:

  • στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα – [τα MUFA και PUFA είναι ακόρεστα λιπαρά]. Το Ελαϊκό οξύ ανήκει στα ακόρεστα λιπαρά και είναι Ω9

περιέχει πολυφαινόλες ελαιολάδου που συμβάλουν στην:

  • προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες

χωρίς νάτριο (αλάτι). Η μείωση της κατανάλωσης νατρίου συμβάλλει στη:

  • διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.

χωρίς σάκχαρα, λακτόζη και γλουτένη

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή.
Μετάβαση στο περιεχόμενο